Viktoria Ladõnskaja-Kubits: mõistan paljude eestivenelaste reaktsiooni (22)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Ladõnskaja-Kubits.
Viktoria Ladõnskaja-Kubits. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Isamaa aseesimees Viktoria Ladõnskaja-Kubits ei tee ennatlikke järeldusi koalitsioonist, kuna läbirääkimised alles algasid. Läbirääkimistel suunab Isamaa oma tähelepanu sellele, et võimalikult palju oma valimiseelsetest lubadustest ellu viia. 

«Iga erakond tahab realiseerida eelkõige oma maailmavaadet ja programmis püstitatud eesmärke. Pärast valimistulemusi oli laual neli võimalikku varianti,» lausus Ladõnskaja-Kubits.

Ta lisas, et üks nendest võimalikest koalitsioonidest alustas läbirääkimisi ja kas Keskerakond, EKRE ja Isamaa suudavad leppida kokku või ei, seda näitab lähiaeg.

«Ma pole päevapealt muutunud. Minu põhimõtted ja väärtused on samad ja kui need peaksid sattuma ohtu, siis ma astun nende kaitseks välja,» sõnas Ladõnskaja-Kubits. Kuna läbirääkimised alles algasid, siis on veidi vara nende sisu kommenteerida.

«Kuid ilmselt on vaja rõhutada, et jutt käib mitte sulandumisest vaid võimaliku koalitsiooni läbiräämistest, kus iga erakond tahab kaitsta oma valijate huve, oma nägu ja eelkõige riiki,» rääkis Ladõnskaja-Kubits. 

Isamaa suunab tema sõnul oma tähelepanu sellele, et võimalikult rohkem oma valimiseelsetest lubadest ellu viia.

«Omalt poolt lisan, et mõistan paljude eestivenelaste reaktsiooni. Nii mõnedki EKRE inimeste välja öeldud fraasid ei ole minu jaoks aktsepteeritavad,» lausus Ladõnskaja-Kubits. 

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles