Tanel Kiik: maksupoliitika on homsete kõneluste põhiküsimus (5)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kiik
Tanel Kiik Foto: Kuvatõmmis videost

Keskerakonnal on väga raske minna Reformierakonnaga valitsusse, kui võimalik koalitsioonipartner tahab praeguse maksupoliitika tagasi pöörata, ütles peaministri büroo juhataja Tanel Kiik.

Tanel Kiik rääkis «Ringvaates», et homme koguneb Keskerakonna juhatus koalitsiooni moodustamise võimalusi arutama, kutsutud on ka kõigi uue fraktsiooni liikmed.

Kiige sõnul tuleb arutelu väga raske, sest Reformierakonna poolt on lauale pandud punased jooned, eriti maksureformiga seoses.

«See saab homme kindlasti olema üks põhiküsimusi laual, kui hakatakse arutama, kas minna läbirääkimistele Reformierakonnaga või mitte,» märkis saatekülaline.

«Meil on raske minna valitsusse niimoodi, et maksureform, mis täna on 63 protsendile inimestest raha juurde, on nüüd olnud justkui ebaõnnestunud, vale, et see tuleb tagasi pöörata, teha ümber, nii öelda Reformierakonna sõnavara kasutades korda teha,» rääkis Kiik Keskerakonna punasest joonest.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles