Oravad kutsusid valsile kõhkleva Keskerakonna (30)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna esimees Kaja Kallas ütles eile pärast presidendilossist väljumist, et tal oli juba hommikul selge, kellega ta koalitsiooni teha tahab. Paar tundi hiljem oli see avalik – Keskerakonnaga. 
Reformierakonna esimees Kaja Kallas ütles eile pärast presidendilossist väljumist, et tal oli juba hommikul selge, kellega ta koalitsiooni teha tahab. Paar tundi hiljem oli see avalik – Keskerakonnaga. Foto: Mihkel Maripuu

 Keskerakonna ettevaatlikkuse põhjus ei seisne oravates, vaid parteis endas.

Eilse poliitikapäeva järel võib öelda, et suur mäng on lahti vilistatud. Reformierakond tegi ametliku ettepaneku koalitsiooniläbirääkimisteks Keskerakonnale. Võimalusest ilma jäänud Isamaa ja sotsid heidavad Reformierakonnale ette mugavust, Keskerakond seevastu annab signaale umbusust Reformierakonna suhtes. Kaadri taga on Reformierakonna ja Keskerakonna koalitsioon suures pildis koos, aga seda võib veel väärata Keskerakonnas endas toimuv.

Kommentaarid (30)
Copy
Tagasi üles