«Pika plaani» erakond läheb uuele ringile (16)

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 200 künnise alla jäämise põhjus peitub esimees Kristina Kallase sõnul selles, et nende toetajad valisid teistsuguse valitsuse saamise nimel hoopis Reformierakonna. 
Eesti 200 künnise alla jäämise põhjus peitub esimees Kristina Kallase sõnul selles, et nende toetajad valisid teistsuguse valitsuse saamise nimel hoopis Reformierakonna. Foto: Eero Vabamägi

Eesti 200 uus strateegia näeb ette osalemist europarlamendi ja kohalikel valimistel, et nelja aasta pärast oma värskendatud «pika plaaniga» taas riigikokku pürgida.

Eile hommikul kogunenud Eesti 200 juhatus otsustas, et hoolimata põrumisest parlamendivalimistel püssi põõsasse ei visata. 4,5 protsenti hääli kogunud 581-liikmeline erakond jätkab tööd 100 000-eurose iga-aastase riigieelarvelise toetuse najal.

Erakonna esimehe Kristina Kallase sõnul näitas nende siseanalüüs, et valimiskünnise ületamisest puudu jäänud ligi 3000 häält kaotati viimase hetke mängus peamiselt Reformierakonnale.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles