«Edgar oli kuidagi inimlikum» (1)

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii kui Savisaar ära läks, hakkas kõik allamäge minema, leiab Lasnamäe elanik Irma.
Nii kui Savisaar ära läks, hakkas kõik allamäge minema, leiab Lasnamäe elanik Irma. Foto: Erik Tikan

Tooge Edgar Savisaar tagasi ja Lasnamäe kuldab Keskerakonna valimistel taas häältega üle. Ilma Eesti poliitika grand old man’ita on tsentristidel raske kohalikke valimiskastide juurde meelitada.

«Sihuke tunne, et nii kui Edgar ära kadus, nii... nii ka kõik see allamäge läks,» tunnistab mulle Vikerlase tänava elanik Irma.

Taban Irma õuest juhuslikult. Naine on kolme pitsuga väljas. Ta on truu keskerakondlaste toetaja. Seekord aga jäi nende poolt hääletamata. Aga mitte seepärast, et on tekkinud vastuolu Keskerakonnaga, vaid ta pidi isiklikel põhjustel hääletamispäeval välismaale minema.

Sellegipoolest leiab Irma, et midagi on praegu Jüri Ratase juhitava Keskerakonnaga lahti. Mis täpsemalt, jääb ta esimesel hetkel võlgu. Mõne sekundi pärast ütleb ta aga kindlalt: «Edgar oli kuidagi inimlikum. Vähemalt minu jaoks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles