Jürgen Ligi EKRE välistamisest: see programm ei arvesta seadusi, majandusseadusi, loodust, häid kombeid ega reaalsust (42)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi on arvamusel, et kõige lihtsam oleks kokkuleppeid teha ühe suure partneriga. Varasemat koostööd Isamaa ja sotsidega peab ta positiivseks.
Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi on arvamusel, et kõige lihtsam oleks kokkuleppeid teha ühe suure partneriga. Varasemat koostööd Isamaa ja sotsidega peab ta positiivseks. Foto: Elmo Riig

Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi põhjendas EKRE võimukõnelustelt eemalejätmist sellega, et selle partei programm on suunatud opositsioonis olemisele. "EKRE programm tähendab majanduslikku pankrotti, täielikku hoolimatust keskkonna vastu ja Eesti liitlassuhete lõhkumist," leidis Ligi.

EKRE-ga koostöö on Ligi sõnul võimalik ainult juhul kui nad loobuvad oma programmist, mis on Reformierakonna liidri seletusel tehtud häälte kogumiseks ja opositsioonis olemiseks. „See opositsioon ei ole olnud argumenteeritud, vaid loosunglik, selles ei arvestata seaduste, majandusseaduste, looduse, heade kommete ega üldse reaalsusega,” teatas Ligi.

Kommentaarid (42)
Copy
Tagasi üles