Politsei uurib Madisoni kähmlust Reformierakonna valimispeol (17)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Madison.
Jaak Madison. Foto: Elmo Riig

Põhja prefektuur kontrollib ööl vastu esmaspäeva Reformierakonna valimispeo lõpus teatri NO99 kohvikus EKRE aseesimehe Jaak Madisoni rüselust ühe pidulisega.

Politseinikud reageerisid pärast kella 3 öösel väljakutsele Tallinnas Sakala tänaval, kus teataja sõnul oli toimunud konflikt kahe mehe vahel, ütles politsei pressiesindaja Seiko Kuik BNS-ile.

«Sündmuskohal õnnestus politseinikel vestelda vaid ühe osapoolega (Madison-toim), kellelt võeti esmased ütlused,» märkis ta.

Tüli teine osaline oli politsei tulekuks lahkunud.

Madison ütles BNS-ile, et tüli algataja oli politsei tulekuks plehku pannud, kuid tema mantli varruka tiris katki üle baarileti hüpanud ja sündmuste käiku tema vastu sekkunud baarmen.

«Kirjutasin politseile tehtud avalduses mulle tekitatud kahju suuruseks 200-250 eurot. Muud viga ma ei saanud,» kinnitas ta.

Madisoni sõnul ei saa talle ette heita ebaadekvaatset seisundit, kuna politsei mõõtis kohapeal tema joobeks 0,83 mg/l kohta.   

Politsei selgitab välja juhtunu asjaolusid ning ka seda, kas konflikti käigus sai keegi viga.

Kommentaarid (17)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles