Savisaar kritiseerib: kui on valida kas Reformierakond 1 või 2, siis muidugi valitakse originaal (2)

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Edgar Savisaar soovis oma Facebooki kontol võitjatele õnne ning jagas Keskerakondlastele tähelepanekuid, mis võis valesti minna. 

«Pärast eelmisi valimisi ma ütlesin avalikult: kuni on e-valimised, seni me ei võida. Nii läkski,» kirjutas Savisaar. 

Samuti usub ta, et valijatele ei sobinud kiire eemaldumine Keskerakonna traditsioonilisest programmist ja ühe teise partei (Reformierakonna?) põhimõtete elluviimine. Samuti oli tema hinnangul Keskerakonna majandusprogramm nõrk ja maksureform päris hull. 

«Nimekiri oli koostatud asjatundmatult ja sellega tehti erakonnale palju kahju. Narvale ja Kohtla-Järvele tehti ka kahju. Mida te siis ootasite? Kui sa ei seisa oma valijate eest, siis nad ka ei vali teid,» kritiseeris Savisaar erakonnakaaslasi.

Savisaare sõnul kehtiv valijate eest seismine nii venelaste kui ka eestlaste kohta. «Kui inimestel on valida, kas võtta Reformierakond 1 või 2, siis muidugi nad valivad originaali,» tõdes ta.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles