Kaja Kallas võidukõnes: nüüd algab tõeline töö, et hakata seda riiki jälle terve mõistusega valitsema (21)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna esimees Kaja Kallas ütles pärast valimistulemuste selgumist peetud kõnes, et valimisvõit ei tulnud lihtsalt ning nüüd seisab ees tõeline töö valitsuse kokkupanemisel.

Kallas rääkis, et tal oli tegelikult ette valmistatud kaks kõnet: üks võidu ja teine kaotuse puhuks. «See on tohutu tunnustus, see on tohutu tugev mandaat, mis me saime valijatelt,» rõhutas Kallas.

Ta märkis, et Reformierakonna edule aitas kaasa suurepärane valimismeeskond, samuti kontor. «See töö ei lõppenud ei päeval ei ööl,» rääkis Kallas.

Kallase sõnul ei tulnud valimisvõit lihtsasti, veel sügisel ja möödunud aasta lõpus oli Kallase sõnul väga raske aeg, sest reiting oli madal. «Inimestel oli motivatsioonipuudus. Aga igal juhul sealt august me kasvasime välja, me olime üheskoos tugevad, olime teineteisele toeks ja see on suur asi,» ütles Kallas.

«Nüüd algab siis tõeline töö, et saada kokku valitsus ja hakata seda riiki jälle terve mõistusega valitsema,» lõpetas Kallas.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles