Kaja Kallas: esimene eelistus on valitsus Isamaa ja sotsidega (43)

Holger Roonemaa
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Reformierakonna esimees, ekspeaminister Siim Kallas õnnitleb tütar Kaja, kes lisaks erakonna juhi kohale võtab ilmselt ka peaministritooli. FOTO: Raul Mee
Endine Reformierakonna esimees, ekspeaminister Siim Kallas õnnitleb tütar Kaja, kes lisaks erakonna juhi kohale võtab ilmselt ka peaministritooli. FOTO: Raul Mee Foto: Raul Mee

Reformierakonna esimees Kaja Kallas, kes Harju- ja Raplamaa ringkonnas saavutas ka isiklikult suurepärase tulemuse ning eile hilisõhtuse seisuga tüüris Reformierakonda valimisvõidu poole, tahab esimesena hakata koalitsioonikõnelusi pidama Isamaa ja sotsiaaldemokraatidega.

Palju õnne isiklikult suurepärase tulemuse puhul! Olete saanud üle 18 000 hääle (intervjuu toimus kell 22.45 – toim). Seda on rohkem, kui Taavi Rõivas sai eelmistel valimistel samas Harju- ja Raplamaa ringkonnas ja üle kahe korra rohkem kui Jüri Ratas kogus täna. Kuidas see vahe Jüri Ratasega nüüd nii suur sai?

Kommentaarid (43)
Copy
Tagasi üles