Viljandi vallavanem: Isamaa oma juhti vahetama ei hakka

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Karu
Alar Karu Foto: Elmo Riig

Isamaa nimekirjas kandideerinud Viljandi vallavanema Alar Karu hinnangul ei ole ringkonnas neljandaks jäänud Isamaa tulemus Viljandi- ja Järvamaal pettumus. «Kui vaadata tagasi segadustele, mis erakonnas olid, siis on nendest hästi välja tuldud ning selgelt on suund tõusule,» lisas ta.

Helir-Valdor Seeder
Helir-Valdor Seeder Foto: Elmo Riig

Individuaalselt ringkonnas 3131 häälega kolmanda koha saanud Isamaa esimehe Helir-Valdor Seedri tulemust pidas Karu täiesti normaalseks. «Seedrit on siin kandis alati kardetud ja saadetud siia erakonna väga suuri numbreid,» viitas Karu Jürgen Ligile ja Jaak Madisonile,kes kogusid vastavalt 6069 ja 5608 häält.

Seda, et Seeder ei kogunud Viljandimaal kõige rohkem hääli ning jääb Eesti suurte erakondade liidrite võistluses häältesaagiga viimaseks, pole Karu hinnangul mõistlik ületähtsustada, sest siinses piirkonnas ei saa häältesaagi mõttes konkureerida nende erakonnajuhtidega, kes koguvad hääli palju suuremates ringkondades. Karu oli ka veendunud, et seekordse tulemuse järel ei soovi Isamaa erakonnas keegi hakata esimeest vahetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles