Isamaa noorteühendus: Reforminoored langesid Sinise Äratuse tasemele (5)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas ETV peaministrikandidaatide debatis.
Jüri Ratas ETV peaministrikandidaatide debatis. Foto: Kuvatõmmis videost

Kui eilses peaministrikandidaatide debatis võis paljudes vaatajates küsimusi tekitada Jüri Ratase väide, et EKRE ja Reformierakond tegelevad ulatusliku trollimisega, siis tänane uudis kinnitab peaministri sõnu, leiab Isamaa noorteühenduse esindaja.

«Viimase kuu aja jooksul on kaks erakondade noortekogu laiaulatusliku trollimisega vahele jäänud - Sinine äratus ja Reforminoored. Valimised muudavad inimesi. Täiesti asjalik noor võib kampaaniatuhinas muutuda tavaliseks trolliks. Kusjuures Sinise Äratuse trollimise mõistis Reformierakond teravalt hukka. Nüüd tundub, et Reformierakonda hakkas häirima see kui palju tähelepanu EKRE enda käitumisega pälvis ning seetõttu proovitakse valimispäeval samasugust rambivalgust pälvida,» ütles Isamaa Noorteühenduse ResPublica aseesimees Karl Sander Kase.

«Vaevalt, et noororavad selle idee peale iseseisvalt tulid. Mitte miski ei õigusta seda, et üks erakond seab trollimise tähtsamale kohale kui Eesti noorpoliitikute usaldusväärsuse. Valimispäev peaks olema Eesti rahva pidupäev. Sellel päeval peaksid selguma parimad kandidaadid, kellele rahvas usaldab riigijuhtimise järgmiseks neljaks aastaks. Paraku näeme, et on neid, kes sellest pidulikust päevast ei hooli ning kasutavad tähelepanu saamiseks ka kõige madalamaid võtteid,» lisas ta.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles