Blogi ja fotod Kanal 2 debatist: kas poliitikute antud lubadused on realistlikud või mitte? (5)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul oli Kanal 2 eetris riigikogu valimiste eelne debatt, milles osalemises otsustasid peaministrikandidaadid viimasel hetkel loobuda. Kanal 2 tõi vaatamata sellele televaatajateni valimiste eelse arutelu otseülekande.

Saatejuhid Jüri Butšakov ja Katrin Lust käsitlesid koos saatekülalistega erinevaid probleeme ja teemasid, mis on hetkel käimas olevatel valimistel poliitikute poolt üles tõstatatud. Koos saatekülalistega anti hinnang, kas need teemad on hetkel Eesti ühiskonnas olulised või mitte. Kas poliitikute antud lubadused on realistlikud või mitte ja kas poliit-propagandal üldse on ka sisu või käib võitlus ainult võimu üle ilma sisu omamata?

Neil teemadel olid otsestuudios arutlemas ja valijatele erinevaid vaatenurki tutvustamas majandusteadlane Hardo Pajula, kirjanik Kivisildnik, poliitveteran Marek Strandberg, ajakirjanik Jelena Skulskaja ja Postimehe arvamustoimetuse juht Peeter Helme.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles