Piltuudis: Jüri Ratas andis riigikogu valimistel e-hääle Egiptusest

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas hääletas riigikogu valimistel Egiptuses Sharm el Sheikhis.
Jüri Ratas hääletas riigikogu valimistel Egiptuses Sharm el Sheikhis. Foto: Riigikantselei

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas andis eile riigikogu valimistel oma hääle elektrooniliselt Egiptuses Sharm el Sheikhis.

Ratas oli eile visiidil Egiptuses, kus toimus Euroopa Liidu ja Araabia Riikide Liiga tippkohtumine.

Täna hommikul kella 8 seisuga on riigikogu valimistel oma hääle andnud 202 644 valijat, mis moodustab 23,1 protsenti valijate üldarvust. Elektrooniliselt on antud 158 556 häält, jaoskondades 44 088 häält.

Kõigis jaoskondades on võimalik eelhääletada veel täna ja homme, 26. ja 27. veebruaril kell 12-20. Hääletada saab nii elukohajärgses valimisjaoskonnas kui ka väljaspool elukohta hääletamist korraldavas jaoskonnas. Selliseid jaoskondi on igas vallas või linnas vähemalt üks.  Lisainformatsiooni leiab kaardirakendusest valimised.rahvastikuregister.ee.

Valima minnes tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument, näiteks ID-kaart, pass või juhiluba. Valijakaarti ei pea kaasa võtma. 

Elektrooniliselt saab hääletada aadressil www.valimised.ee kuni 27. veebruari kella 18-ni. Soovi korral võib interneti teel antud häält muuta, hääletades uuesti elektrooniliselt või eelhääletamise päevadel jaoskonnas.

Valimispäeval, 3. märtsil häält muuta ei saa ning hääletada saab ainult oma elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles