Riigikogu valimistel on oma hääle andnud üle 32 000 inimese (3)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hääletamine.
Hääletamine. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riigikogu valimistel oli täna kella 20 seisuga maakonnakeskustes hääletanud 4633 inimest, interneti teel on antud 27 718  häält.

Tallinna jaoskondades käis valimas 2380 ja Tartus 1046  inimest. Nii Solarise keskuses kui ka Lasnamäe Centrumis hääletas 404 inimest.

Neli aastat tagasi peetud Riigikogu valimistel oli samal ajal maakonnakeskustes hääletanud 5320 inimest ning e-hääli oli antud kella 20-se seisuga 29 589.

Maakonnakeskuses on võimalik hääletada 24. veebruari kella 20-ni sõltumata valija registrijärgsest elukohast. Igas maakonnakeskuses on avatud vähemalt üks valimisjaoskond, Tallinnas on neid 8 ja Tartu linnas 4.  

Õhtuse seisuga on Riigikogu valimistel antud 32 351 häält

Eelhääletamine kõikides valimisjaoskondades toimub 25.-27. veebruarini. Igas omavalitsuses on vähemalt üks jaoskond, mis väljaspool elukohta hääletamist korraldab.

Valimispäeval, 3. märtsil saab hääletada ainult oma elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Valima minnes tuleb kaasa võtta fotoga isikut tõendav dokument, näiteks ID-kaart, pass või juhiluba. Valijakaarti kaasa võtma ei pea.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles