Sotsid europarlamendi valimistele uue esimehega? (13)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Meikar (keskel) ütleb, et kui SDE valimistulemus on kehv, peab esimees vastutama. Indrek Saar (vasakul) on valmisolekut juhitool Jevgeni Ossinovskilt üle võtta juba avaldanud. FOTO: Liis Treimann
Silver Meikar (keskel) ütleb, et kui SDE valimistulemus on kehv, peab esimees vastutama. Indrek Saar (vasakul) on valmisolekut juhitool Jevgeni Ossinovskilt üle võtta juba avaldanud. FOTO: Liis Treimann Foto: Liis Treimann

Kui SDE valimistulemus jääb ootustele alla, on enne eurovalimisi õhus võimalus, et erakond saab uue esimehe.

Sotside ridadesse kuuluva kultuuriministri Indrek Saare nõunik Silver Meikar ütles esmaspäeval Äripäeva raadiointervjuus märkimisväärse lause: kui erakonna esimees Jevgeni Ossinovski on öelnud, et sotsid saavad valimistel riigikokku 20 kohta, aga sellist tulemust valimistel ei saada, tuleks valida erakonnale ka uus esimees.

Sotsiaaldemokraatide võimalikust esimehevahetusest riigikogu valimiste järel on räägitud pikalt. Teema kerkis üles möödunud suvel, kui meediasse jõudsid Indrek Saare sõnad, et ta on valmis võtma sotside juhi vastutust. Sellest loeti välja katse alustada esimehe väljavahetamist veel enne riigikogu valimisi, ent säärase plaani lükkas Saar ise korduvalt ümber.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles