Hea tahte märk: oravad toetasid Tallinnas Keskerakonda (7)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart tuli välja ettepanekuga vähendada linnavolikogu liikmete arvu 79-lt 63-le.
Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart tuli välja ettepanekuga vähendada linnavolikogu liikmete arvu 79-lt 63-le. Foto: Tairo Lutter

Möödunud nädalal esines Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart üsna ootamatu ettepanekuga vähendada linnavolikogu liikmete arvu 79-lt 63-le, nii nagu see oli enne 2009. aastat. Sama kiiresti Keskerakonna ainuvõimu all olev linnavolikogu seda ettepanekut ka toetas. Märkimisväärne on seejuures, et Reformierakond, kes oli kümne aasta eest üks volikogu liikmete arvu suurendamise toetajaid, pooldas nüüd Kõlvarti ettepanekut volikogu väiksemaks teha.

Kuigi Reformierakonna esindaja linnavolikogus Kristen Michal ütles, et nad on kõigest valmis arutama Keskerakonna ettepanekut volikogu vähendada, hääletas volikogu istungil Kõlvarti ettepaneku poolt seitse reformierakondlast ehk kõik, kes kohal olid ja hääletusel osalesid. Sellega on Kõlvarti ettepanek valitsuse poole Keskerakonna ja Reformierakonna häältega teele saadetud ja rohkem volikogu tasandil midagi arutada ei ole.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles