Laine Randjärv: Siim Kallas tegi mulle ettepaneku Viimsi vallavanemaks kandideerida (6)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Laine Randjärv.
Riigikogu liige Laine Randjärv. Foto: Sander Ilvest

Viimsi vallavanema kohalt lahkuda lubanud Siim Kallase asemel võib tõusta uueks vallavanemaks samuti Reformierakonda kuuluv Laine Randjärv.

Randjärv kinnitas ERRile antud usutluses, et Siim Kallas on talle pakkunud võimalust vallavanemaks kandideerida, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Otsuse teeb siiski Viimsi vallavolikogu,» sõnas Randjärv. Ta lisas, et vastuse oma nõusoleku kohta lubas ta anda teisipäeva hommikuks.

Viimsi vallavolikogu istung on teisipäeval, aga uus vallavanem on kavas ametisse kinnitada veebruaris.

Reformierakonna auesimees Siim Kallas teatas kolmapäeval, et lahkub riigikogu valimiste tõttu Viimsi vallavanema ametist. Kallas sai vallajuht olla pisut rohkem kui aasta aega. 

Kallas kandideeris 2017. aasta kohalikel valimistel Viimsi valla volikokku, kogudes 1080 häält. 7. novembrist 2017 sai temast Viimsi vallavanem. Kallas tunnistas, et ametisse astus ta teadmisega, et riigikogu valimiste eel seisab ta valiku ees – kas kandideerida riigikokku või jätkata Viimsi vallavanemana.

«Olen oma valiku teinud. Lahkun vallavanema ametist ja pühendun tööle riigikogus. See tähendab ka, et pühendun täie jõuga valimiskampaaniale,» teatas ta sotsiaalmeedias. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles