Valimisprogrammid: kõigile, turvaliselt ja kindla peale (18)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaid (vasakul) ja endine sumoäss Kaido Höövelson leidsid end valimisnimekirjas kohtadelt 33 ja 35. Riigikokku pääsemiseks tuleb neil mõlemal väga hea tulemus teha.
Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaid (vasakul) ja endine sumoäss Kaido Höövelson leidsid end valimisnimekirjas kohtadelt 33 ja 35. Riigikokku pääsemiseks tuleb neil mõlemal väga hea tulemus teha. Foto: Konstantin Sednev

Erakondade nimekirjade tippudes seisavad kindlad häältevõtjad. 

Äsja lõppenud poliitnädalavahetusel kogunesid oma programme ja valimisnimekirju kinnitama koguni neli erakonda. Tänaseks on mõne erandiga teada kõigi olulisemate ja suuremate parteide kesksed ideed valimisteks ja isikud, keda saab valida neid ellu viima. Kuna võitlus koalitsiooni moodustamise võimaluse pärast on seekord tõsine, kumab nii nimekirjadest kui programmidest läbi, et juhuse hooleks ei jäeta midagi ning riske võtma ei hakata.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles