Alko1000 poeketi omanik Einar Visnapuu liikus EKREst Eesti 200 ridadesse (6)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alko1000 juht Einar Visnapuu tahab tänavu avada alkoholipoe ka Tallinnas, kus see siiani õnnestunud ei ole.
Alko1000 juht Einar Visnapuu tahab tänavu avada alkoholipoe ka Tallinnas, kus see siiani õnnestunud ei ole. Foto: Mihkel Maripuu

Erakonnaga Eesti 200 liitus ettevõtja Einar Visnapuu, kes on tuntud kiirelt kasvavate poekettide Alko1000 ja A1000 Marketi ühe osaniku ning motospordi suurtoetajana. Varem kuulus ta Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) ridadesse. 

Visnapuu sõnul on uus poliitiline jõud Eesti 200 erakond, millel -ei ole küljes vana taaka ja mis on rääkinud teemadest otse ja ausalt. «Minule selline stiil sobib. Kandideerima toob mind muuhulgas soov rääkida kaasa Eesti spordi toetamises, mis on Eesti riigil unarusse jäänud. Võin paadunud Eesti motospordi toetajana öelda, et näiteks sellele alale on riigipoolne tugi täiesti olematu, kuigi samal ajal naaberriikides on olukord täiesti teine,» selgitas Visnapuu.

Visnapuu on sündinud Võrus, kus elab ka täna. Ta on tegelenud metsaäri ja ehitusega, pidanud pubi ja tegeleb viimased aastad alkoholi- ja toidukaupade müügiga omades ettevõtteid Alko1000 ja A1000 market. Lisaks on ta motospordi suurtoetaja, olles motospordiklubi A1M peasponsor.

Visnapuu kandideerib riigikogu valimistel Eesti 200 Kagu-Eesti nimekirjas. «Oleme toonud meie nimekirjadesse inimesi, kes reaalselt nendes piirkondades toimetavad ja tunnevad kohalikke muresid läbi ja lõhki. Einar Visnapuu liitumine Eesti 200 Kagu-Eesti nimekirjaga näitab, et talle läheb maapiirkondade areng korda ja ta on valmis oma ettevõtja kogemusega arukasse regionaalpoliitikasse panustama,» kommenteeris Eesti 200 Kagu-Eesti nimekirja esinumber Igor Taro.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles