Keskerakond heitis neliteist kehtiva kriminaalkaristusega liiget välja (15)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakond pidas valimiskonverentsi.
Keskerakond pidas valimiskonverentsi. Foto: Konstantin Sednev

Keskerakonna esimees peaminister Jüri Ratas kinnitas valimiskonverentsil peetud kõnes, et juhatus heitis laupäeva hommikul parteist välja 14 kriminaalkaristusega liiget.

«Ükski meie valija ega liige ei soovi lugeda lehest, et tema erakonda on jõudnud mitmeid kriminaale. Seetõttu otsustasime täna hommikul Keskerakonna juhatuse koosolekul 14 kehtiva kriminaalkaristusega inimest erakonnast välja arvata,» ütles Ratas.

Tema sõnul tuleb Keskerakonnal õppida lähiajaloos toimunud skeemitamistest, garantiikirjadest ja läbimõtlemata otsustest, mille tõttu ollakse tänini keerulistes kohtuvaidlustes.

«Keskerakonnal on tulnud maksta kallist hinda ning oleme pidanud isegi oma pikaaegse kontori võlgade katteks ära müüma. Meil kõigil tuleb õppida erakonna vastuolulisest minevikust,» ütles Ratas.

Ta lisas, et peaministrierakond peab olema enda suhtes eriti nõudlik ning seda mitte ainult rahaasjade läbipaistval korraldamisel, aga ka erakonna ehitamisel laiemalt.

Ratas rõhutas, erakond ei saa järgmisel viiekümnel päeval endale lubada ühtegi viga ega tegematajätmist, sest kandikul valimisvõitu keegi ei paku.

«Väärime võitu ainult siis, kui oleme kõigist teistest töökamad ning suudame ühiskonda veenda, et just Keskerakond pakub Eestile parimat tulevikku,» ütles Ratas, kelle sõnul on kõige olulisemad tööriistad selleks erakonna programmilised seisukohad ning senised saavutused.

Postimees kirjutas eile, kuidas mõne kuuga on Keskerakonnaga liitunud 17 kurjategijat.

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles