Natsimundris peksja ja sarivargad: Keskerakonda astub enim kurjategijaid (34)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks korda kriminaalkorras karistatud Olev Tomson kinnitab, et on kohtuvõimu poolt alusetult süüdi mõistetud ja seepärast pole ka tema Keskerakonda kuulumises vähimatki probleemi. FOTO: Arvo Meeks/valgamaalane
Kaks korda kriminaalkorras karistatud Olev Tomson kinnitab, et on kohtuvõimu poolt alusetult süüdi mõistetud ja seepärast pole ka tema Keskerakonda kuulumises vähimatki probleemi. FOTO: Arvo Meeks/valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mullu oktoobris kuulutas Keskerakond uhkusega, kuidas edaspidi visatakse kriminaalkorras karistatud liikmed erakonnast välja. Vaid mõni kuu hiljem on peaministri parteiga liitunud ülekaalukalt kõige rohkem kurjategijaid.

Erakonna peasekretär Mihhail Korb tutvustas 13. oktoobri kongressil vastu võetud muudatust ajakirjandusele suure rõõmuga. Toona sõnas ta, et Keskerakonnale on seatud teistest kõrgemad ootused ning just oma põhimõttelisusega eristub erakond teistest.

Ülejärgmisel päeval liitusid erakonnaga roolijoodik ja naisepeksja, sellest järgmisel päeval varguses süüdi mõistetu.

Kommentaarid (34)
Copy
Tagasi üles