«Kilekotiraha» haavad kisti taas lahti (22)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp ütleb, et kõik tolleaegsd Keskerakonna tipptöötajad pidid olema rahaliigutamise skeemidega kursis.
Evelyn Sepp ütleb, et kõik tolleaegsd Keskerakonna tipptöötajad pidid olema rahaliigutamise skeemidega kursis. Foto: Konstantin Sednev

Endine Keskerakonna tipp-poliitik Evelyn Sepp tunnistas, et tõi 2006. aastal koduparteile annetusi, mille päritolust polnud tal aimugi. Seda teinud tema väitel toona paljud teisedki, kuid kes täpselt, ta ei ütle.

Sepa ülestunnistus ETV saates «Pealtnägija» pole iseenesest pommuudis. Sajandi algul poliitikas üsna tubli lennu teinud Sepp ütles juba 2012. aasta nn Silvergate’i skandaali tuules, et parteide seda sorti varjatud rahastamine on tavapärane praktika.

Küll aga ei peatunud Sepp toona iseendal ega rääkinud oma rollist nimetatud praktikas. Keskerakonna väidetavast mustast rahastamisest on varem kõnelnud teinegi endine keskerakondlane Tarmo Lausing.

Rohkem kui kümme aastat hiljem Sepp enda sõnul detaile ei mäleta (loe intervjuud). Samuti keeldub ta näitamast näpuga endiste võitluskaaslaste poole.

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles