EKRE sihib 30 parlamendikohta (33)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE leader Mart Helme.
EKRE leader Mart Helme. Foto: Mihkel Maripuu

Laupäeval Tallinnas Radissonis koos olnud Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) volikogu kinnitas riigikogu valimiste kandidaatide nimekirja ning pani paika ambitsioonika valimisprogrammi. Erakonna esimees Mart Helme rääkis kartellipoliitikutest, peavoolumeediast, ÜRO maailmavalitsusest, süvariigist, tervemõistuslikkusest ja sõnamurdlikkusest.

«Valimiseelne olukord on väga pingeline. Meie konkurendid on joonistanud maha joone, kus ühel poole on EKRe ja teisel pool nemad. Nad kõik korrutavad, et nemad meiega valitsust tegema ei hakka,» ütles EKRE esimees Mart Helme volikogul. Tema sõnade kinnituseks saatsid teised parlamendierakonnad nädalavahetusel ajakirjandusele pressiteated, et EKREga koostööd ei tehta.

«Kõik on joonistanud enda ja meie vahele punase joone. Ei ole sõnamurdlikumaid, põhimõttelagedamaid tegelasi, kui on kartellipoliitikud. Nende valimiseelseid lubadusi ei maksa tõsiselt võtta. Jutte sellest, et meiega koostööd ei tehta, vaatame 3. märtsi öösel. Ma millegipärast arvan, et kõik delegatsioonid tulevad meie valimistulemuste ootamise kohta ja küsivad, millal me kokku saame,» lisas Helme.

Kommentaarid (33)
Copy
Tagasi üles