SDE esinumber Ida-Virumaal on Katri Raik

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Katri Raik.
Pildil on Katri Raik. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Riigikogu valimistel on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esinumber Ida-Virumaal Katri Raik.

«Ida-Virumaa valimisprogrammi eesmärk on kasutada täielikult ära maakonna enda ressursse ning dünaamilisust – näiteks põlevkivi kaevandamise ressursitasude suunamine tagasi Ida-Virumaale,» rääkis Raik.

«See võimaldab rahastada kogu Ida-Virumaa jaoks vajalikke suurprojekte. Infrastruktuuri, haridusasutuste ning majutusasutuste edendamisega tahame pöörata väljarände Ida-Virumaalt hoopis sisserändeks. Sealjuures on äärmiselt oluline arvestada just kohalikke olusid: tööhõivet, maavarasid, demograafiat,» sõnas ta.

SDE Ida-Virumaa nimekirja esinumber on siseminister Katri Raik, talle järgnevad Kohtla-Järve linnavolikogu liige Eduard Odinets ja Narva-Jõesuu linnapea Maksim Iljin, edastas SDE.

Esikolmikule järgnevad Narva-Jõesuu linnavalitsuse haridus-ja spordispetsialist, Narva linnavolikogu liige Anton Pratkunas, sotsiaaltöötaja Tatjana Olesk, SDE Jõhvi osakonna juht Sergei Solovjov, maksu- ja tolliameti piirikontrolli valdkonna juht, Narva linnavolikogu liige Ants Kutti, üliõpilane Pavel Prokopenko ning Eesti Kaevandusmuuseumi juhatuse liige Etti Kagarov. 

Kõik SDE nimekirja kandidaadid on Ida-Virumaa elanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles