Üks Elurikkuse Erakonna eestvedajatest lahkus erakonnast (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elurikkuse Erakond. Visioonikoosolekule tuli 20 kaasamõtlejat, pildile jäi vähem. Vasakult Mihkel Kangur, Artur Talvik, Heli Piisang, Toomas Trapido, Piret Räni, Anzori Barkalaja ja Helen Lemming.
Elurikkuse Erakond. Visioonikoosolekule tuli 20 kaasamõtlejat, pildile jäi vähem. Vasakult Mihkel Kangur, Artur Talvik, Heli Piisang, Toomas Trapido, Piret Räni, Anzori Barkalaja ja Helen Lemming. Foto: Elmo Riig

Elurikkuse Erakonna algatusrühma liige Anzori Barkalaja teatas, et astub erakonnast välja ja jätkab tööd Tartu Ülikoolis ja MTÜs Parem Ilm.

«Laiemalt tundub, et mõned asjad ei ole minu tassike teed. Pean silmas erakondlikku poliitilist aktiivsust. On mingid asjad Eesti üldises poliitkliimas, mis ei kaunista mõtlevat inimest. See ei ole otseselt Elurikkuse Erakonna probleem,» rääkis Barkalaja ERRile. «Nähtavasti ma ei sobi või ei kohandu üldiste arusaamadega Eesti poliitmaastiku väärtusmustritest,» lisas ta.

Riigikogu liige ning ERE eestvedaja Artur Talviku sõnul häiris Barkalajat ilmselt partei võetud suund otsedemokraatiale.

«Me otsustasime teha selle erakonna põhikirja palju otsedemokraatlikumaks, kindlasti võis see olla üks asi, tema tahtis sellist üsna keerukat mitmeastmelist volikogude, toimkondade ja juhatuse kombinatsiooni,» kommenteeris Talvik ja lisas, et Barkalajal ei olnud ka piisavalt aega, et erakonnale pühenduda. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles