Keskerakonnaga taasliitub partei endine esimees Andra Veidemann (2)

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andra Veidemann.
Andra Veidemann. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Endine minister, riigikogu liige, etnograaf ja saatejuht Andra Veidemann otsustas sotsiaaldemokraatide ridadest lahkuda ja taasliituda Keskerakonnaga.  

Andra Veidemann kandideerib eelseisvatel riigikogu valimistel Mustamäel ja Nõmmel. Varasemalt on ta olnud ka Eesti Keskerakonna esimees.

«Keskerakond on muutunud selliseks erakonnaks, kuhu tahan jälle kuuluda ja kuhu mind on tagasi kutsutud,» sõnas endine poliitik Andra Veidemann.

Veidemann, kes on olnud ka aastatel 1995-1996 Keskerakonna esimees, jagas kiidusõnu Jüri Ratasele ja tema meeskonnale ning lisas, et nad on suutnud seda, mida temal omal ajal ei õnnestunud erakonnas mõne kuu jooksul korda saata.

Ta möönis, et ei kuulu rubriiki uued tulijad, vaid on pigem inimene, kes mäletab iseseisvuse taastamise aja ning poliitika algusaastate head, halba ja ka tehtud vigu ning soovib kogutud teadmisi Eesti heaks praegu ning tulevikus kasutada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles