Märjamaal umbusaldati vallavanemat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märjamaa vallamaja
Märjamaa vallamaja Foto: Google Maps / Ekraanitõmmis

18. detsembril toimus Märjamaa vallavolikogu istung, kus esimene päevakorrapunkt oli vallavanema Villu Karu umbusaldamine - 11 poolthäälega otsustati Villu Karule umbusaldust avaldada, kirjutab Raplamaa Sõnumid. 

Ametikohused peab Villu Karu andma üle hiljemalt 21. detsembriks. Uueks vallavanemaks valiti 11 poolthäälega Merlin Suurna.

Avalduses oli öeldud, et kohalike omavalitsuste volikogu valimiste järel moodustatud koalitsioon on lagunenud ning usalduslik koostöö valla juhtimisel puudub.

«Pärast kohalikke valimisi moodustasime koalitsiooni. Me leppisime seal mõnedes asjades kokku ja juhtisime tähelepanu valupunktidele. Vallavanem Villu Karu andis seal terve rea lubadusi. Hilisemas tegevuses neid asju aga ei hakatud lahendama – pigem vastupidi,» selgitas umbusaldamise põhjusi Raivi Laaser, kes novembri lõpus luges volikogus ka umbusaldusavalduse ette.

«Koalitsiooni moodustamisel sõlmisime kolme valimisliidu vahelise koalitsioonilepingu. Suur osa lepingu punktidest on tänaseks juba ellu viidud või aktiivses töös. Lähiaegadel avalikustatakse ka ülevaade koalitsioonilepingu täitmisest. Koalitsiooni sõlmimisel oli kuum teema vallavalitsuse personali küsimused. Need küsimused on tänaseks leidnud lahenduse selliselt, nagu kokku lepiti,» kommenteeris Villu Karu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles