Ansip: Reformierakond ei ole opositsioonis piisavalt head tööd teinud (11)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip.
Andrus Ansip. Foto: HANS PUNZ / AFP

Reformierakonna toetus pole piisavalt kõrge seepärast, et erakond pole opositsioonis oma tööd piisavalt hästi teinud, ütles Euroopa Komisjoni asepresident, Eesti endine peaminister Andrus Ansip saate «Olukorrast riigis» avalikul salvestusel.

Ansip vastas küsimusele, miks on Reformierakond võrreldes aasta algusega kõvasti toetust kaotanud, et tema ei ole Reformierakonna esimees, kuid sellele küsimusele on tal ainult üks seletus: Reformierakond ei ole teinud oma tööd opositsioonis piisavalt hästi, pole suutnud inimestele teadvustada nende probleemide tõsidust, mis meie ühiskonnas on, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

«Reformierakonnal pole mitte kedagi teist oma madalas reitingus süüdistada, kui ainult iseennast, aga ei ole mina see, kes kõneleb Reformierakonna nimel,» lausus Ansip.

Tema hinnangul pole probleem selles, et Reformierakonnal ei oleks head ideed, millega valimistele minna. Ansip tõi välja, et ka 2011. aastal ei lubanud erakond mingeid pudrumägesid, vaid korras rahandust ning võitis valimised.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles