Põhja-Tallinna linnaosaleht ei avalda kandideerijate artikleid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Liis Treimann

Põhja-Tallinna linnaosakogu otsustas, et valimiste eel ei avalda linnaosa ajaleht kandideerivate poliitikute artikleid, pilte ega muid nendega seotud materjale.

Põhja-Tallinna linnaosakogu toetas üksmeelselt linnaosavanem Raimond Kaljulaidi ettepanekut mitte avaldada linnaosa ajalehes valimiste eel valimistel kandideerivate poliitikute artikleid, pilte ega muid nendega seotud materjale, edastas linnaosavalitsus.

«Kuigi varasemalt on leitud, et tavapäraselt ilmuvad artiklid, näiteks linnaosavanema juhtkiri või muu taoline on lubatud, siis leian värskelt avaldatud riigikontrolli aruande valguses, et selguse huvides on parem kui aktiivse valimiskampaania ajal on kohalikus lehes kandideerivatele poliitikutele ühemõtteline avaldamiskeeld,» ütles Kaljulaid.

Samal ajal leidis linnaosakogu, et makstud reklaam on erakondadele lubatud. Samas lubas linnaosavalitsus tagada, et reklaami avaldamise võimalus on loodud kõigile erakondadele võrdselt.

Kaljulaid kinnitas, et kõigile kandideerijatele kõigile kehtib ühesugune hinnakiri. 

Linnaosakogus on lisaks Keskerakonnale esindatud ka opositsioonierakonnad Reformierakond, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Isamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles