Jüri Ratas: Keskerakond on liberaalne partei   (37)

Vilja Kiisler
, erikorrespondent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Jüri Ratas ütleb Vilja Kiislerile, et lõppeva aasta keerulisim hetk polnud tema jaoks mitte rändepaktiga keema läinud suhted valitsuses, vaid teade, et Hispaania hävitaja küljest on lendu läinud rakett.
Peaminister Jüri Ratas ütleb Vilja Kiislerile, et lõppeva aasta keerulisim hetk polnud tema jaoks mitte rändepaktiga keema läinud suhted valitsuses, vaid teade, et Hispaania hävitaja küljest on lendu läinud rakett. Foto: Eero Vabamägi

Kui trumm on läinud, siis ei lase peaminister Jüri Ratas ka pulkadel minna, vaid toob hoopis trummi tagasi. Peaminister andis intervjuu 10. detsembril Stenbocki majas.

Siia tulles ei näinud ma ühtegi päkapikku, kas nad Stenbockis tõesti ei käi?

Eks nad praegu piiluvad akende taga, ja kui on häid lapsi, siis küll nad neid premeerivad.

Riigikogus käib jõuluvana igal aastal, kuidas on Stenbockis?

Stenbocki maja on palju tagasihoidlikum. Riigikogu on rahva esindus ja on väga tore, et jõuluvana seal käib. Ta on alati saanud ka laialdast tagasidet. Riigikogus käiv jõuluvana on teemade, Eesti elu ja eri fraktsioonide tõekspidamistega väga kursis. Stenbockis on ka oma jõuluüritused, aga need pole nii laialdased ja avalikud.

Kommentaarid (37)
Copy
Tagasi üles