Video: Raivo E. Tamm lubab riigikokku saades näitlemise kõrvale jätta (37)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Värske Isamaa liige ning valimistel Tartu- ja Jõgevamaal neljanda numbrina kandideeriv näitelja Raivo E. Tamm kinnitas Postimehele, et jätab poliitikasse minnes näitlemise kõrvale.

Tamme sõnul on see, et Isamaa ta paati kutsus, väga suur tunnustus. «Minu jaoks on Eesti väga oluline. See mis ta on ja mis temast tulevikus saab ning mu on hea meel, et seda on kõrvalt märgatud ja just see erakond mind kutsus, sest nende jaoks on kõik need samad väärtused olulised, mida mina pean oluliseks,» ütles Tamm intervjuus.

Tema sõnul oli tänane volikogu istung võimas ja jõuline ning märk sellest, et näitleja on õiges kohas.

Tamme sõnul leidub näitlemise ja poliitika vahel kindlasti palju ühiseid jooni. «Seda me nägime juba Ronald Reagani pealt, kui hea poliitik on üks näitleja. Ja kui me vaatame kasvõi idapiiri taha, siis mõne puhul tundub, et poliitik on pigem rohkem näitleja kui poliitik. Need piirid on kuidagi väga ära sulandumas,» ütles Tamm, lisades, et poliitikasse minnes lubab tema näitlemise kõrvale jätta.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid (37)
Copy
Tagasi üles