Alternatiivne uuring märkis samuti oravate langust ja EKRE tõusu (2)

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE meeleavaldus.
EKRE meeleavaldus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna avaldas Postimees erakondade reitingute tulemused, millest selgus, et hiljutised poliitilised sündmused on Reformierakonna toetusele tugeva languse toonud, EKRE toetust kasvatanud ning ka Isamaa on teinud väikese hüppe. Reformierakonna langust ja EKRE toetuse tõusu näitas ka ERR-i tellitud Turu-uuringute AS-i uuring.

Kui Reformierakonna languse ja EKRE tõusu osas on Postimehe tellitud Kantar Emori uuring ja ERR-i tellitud Turu-uuringute AS-i uuring sarnased, siis teiste erakondade osas läksid tulemused lahku.

Postimehe uuringu kohaselt tõusis hiljuti ka Keskerakonna ja Isamaa toetus, kuid ERR-i poolt tellitud uuringus näitas Keskerakond langust ning Isamaa reiting jäi nende andmetel rändeleppe sündmustest hoopis puutumata. Samuti jäi ERR-i uuringus sisuliselt muutumatuks Sotsiaaldemokraatide toetus, samal ajal kui Postimehe uuringus oli näha SDE selget langust.

ERR-i poolt tellitud uuringu tulemused on leitavad SIIN.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles