Vootele Hansen kandideerib Isamaa nimekirjas riigikogusse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vootele Hansen.
Vootele Hansen. Foto: Peeter Langovits

Isamaa nimekirjas juba 1992. aastal riigikokku valitud ja hiljem Andres Tarandi valitsuses keskkonnaministriametit pidanud Vootele Hansen otsustas taas kandideerida Isamaa nimekirjas.

Endine riigikogu liige ja keskkonnaminister Vootele Hansen lahkus Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast  (SDE) ja kandideerib kevadistel valimistel Isamaa nimekirjas.

Vootele Hansen ütles kommentaariks, et erakondade rohkus meie parlamendis on kindlasti Eesti rikkuseks ja tema soovib toetada valimistel Isamaad.

Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder tundis head meelt, et erakonnaga väga pikalt seotud on olnud inimesed, kes on vahepeal kas poliitikast eemaldunud või mõne muu erakonna tegevuses osalenud, leiavad tee tagasi Isamaa juurde.

Eesti Kristlik Demokraatliku Liidu asutajate hulka kuulunud Vootele Hansen valiti 1992. aastal Isamaa nimekirjas riigikokku. Aastatel 1994–1995 oli ta Andres Tarandi valitsuses keskkonnaminister. Hiljem sai temast Rahvaerakonna aseesimees, Rahvaerakond ühines erakonnaga Mõõdukad, millest hiljem sai SDE. Praegu töötab ta Inimõiguste Instituudi juhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles