Keskerakonna esinumber Pärnumaal on Kadri Simson (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minister Kadri Simson
Minister Kadri Simson Foto: Joakim Klementi

Keskerakond nimekirja kandidaate Pärnumaa valimisringkonnas majandus- ja taristuminister Kadri Simson.

Pärnumaal kandideerivad lisaks Kadri Simsonile Pärnu abilinnapea Marko Šorin, Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets, Pärnu linnavolikogu aseesimees Hillar Talvik, ettevõtja Krista Nõmm, Lääneranna valla abivallavanem Andres Annast, Paikuse osavallakogu liige ja Pärnu Linnavolikogu sotsiaalkomisjoni liige Ardo Aasa, ettevõtja Ants Lopsik ning Pärnu võrkpalliklubi peatreener Avo Keel, edastas Keskerakonna pressiesindaja.

«Minu side Pärnumaaga on tugev – mul on Tori juured ja olen olnud kümme aastat Pärnumaa esindaja riigikogus,» ütles Simson.

«Kadri on mitmetel valimistel pälvinud Pärnumaa inimeste kõrge usalduse ning olen veendunud, et tema juhitud meeskond teeb ka seekord väga tugeva tulemuse,» ütles Keskerakonna esimees Jüri Ratas.

«Meie peamiste valimislubaduste seas leiab mitmeid taristuprojekte eesotsas Rail Balticu, kohaliku lennujaama ja neljarealise Via Balticaga, kuid loomulikult on seal ka lubadusi, mis aitavad vähendada ühiskondlikku ebavõrdsust. Pean siinkohal silmas näiteks meie plaanitud erakorralist pensionitõusu, et aastal 2020 kasvaksid pensionid kokku saja euro võrra. Muidugi toetan ka maksusüsteemi, mis leevendab keskmist ja väikest palka teenivate inimeste maksukoormust,» rääkis Simson.

2015. aasta riigikogu valimistel kogus Simson Pärnumaal 5726 häält.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles