Eesti Vabaõhumuuseumi direktor kandideerib Reformierakonna nimekirjas riigikogusse (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Lang
Merike Lang Foto: PEETER LANGOVITS / PM/SCANPIX

Eesti Vabaõhumuuseumi direktor Merike Lang liitus Reformierakonnaga ja kandideerib Riigikogu valimistel Tallinna Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas.

«Pikaajalise muuseumijuhina tunnen, et mul on aeg panustada oma kogemusi Eesti arengusse laiemalt. Üheks ülesandeks sean seista selle eest, et luuakse riiklik programm, millega toetada kõigi kuni 19-aastaste laste ja noorte tasuta osalust riigimuuseumide haridustegevuses,» ütles Merike Lang.

«Täna on meil kahjuks vaesemaid perekondi ja maakoolide lapsi, kellele jäävad muuseumide suurepärased programmid kättesaamatuks.»

«Merike Lang on inspireeriv naine, kes on teinud Vabaõhumuuseumist elava muusemi. Mul on hea meel, et Merike meie meeskonnaga liitub,» märkis Reformierakonna esimees Kaja Kallas.

Lang on alates 1992. aastast töötanud Eesti Vabaõhumuuseumi direktorina, alates 2014. aastast on ta SA Eesti Vabaõhumuuseum juhatuse liige. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli ajaloo erialal ja tal on magistrikraad kultuurikorralduses Tallinna Ülikoolist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles