Ratas: SDE, Isamaa ja Keskerakonna vastutustunne on muljetavaldav (11)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peaminister Jüri Ratas (KE) tunnustas riigikogu ja ütles, et Eesti peab tegema kõik selleks, et massiimmigratsiooni ei tuleks ning võitlema üheselt illegaalse migratsiooni ja rände vastu.

«Seda ränderaamistik annab, mis tõsi küll, pole Eestile juriidiliselt siduv,» sõnas peaminister.

Ratas tõdes, et ränderaamistiku osas pole koalitsioonis kokkulepet olemas ja Isamaa on endiselt selle vastu. «SDE, Isamaa aga ka Keskerakonna vastutustunne, et säilitada rahu ja mitte olukorda eskaleerida, on muljetavaldav,» lisas ta.

Ratas avaldas nördimust, et Reformierakonna seisukoht on ränderaamistiku küsimuses muutunud. Mis võis olla põhjus, et Reformierakond täna ei hääletanud? «Ma ei oska öelda, kas see on umbusaldus Reformierakonna juhtide või Reformierakonna poliitika vastu.»  

Ratas kordas veel kord, et tänane Toompea lossi ees juhtunud intsident, rünnak europarlamendi liikme Indrek Tarandi vastu ei ole mingil moel aktsepteeritav. 

Kommentaarid (11)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles