Seeder: kahetsusväärselt hääletas Reformierakond jalgadega (10)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder ütles vahetult pärast riigikogu täiendavat istungit, et on kahetsusväärne, et Reformierakond hääletamata jättis. 

«Parlament on avalduse heaks kiitnud. Tõsi, mitte koosseisu häälteenamusega,» sõnas Seeder. «Kahetsusväärselt hääletas Reformierakond jalgadega - lahkus hääletamise ajaks saalist. Nende hääletamisel osalemisest oleks ju sõltunud tulemus. Kui nad oleks vastu hääletanud, siis ei oleks seda avaldust ka heaks kiidetud,» oli Seeder nördinud.

«Mida see täpselt tähendab, millise mandaadi see kellele annab, eks me järgmistel päevadel peame seda arutama,» lisas ta.

Seeder ütles ERRile, et loodab, et valitsus selle teema juurde enam tagasi ei tule, ja arvab, et nüüd kestab praegune koalitsioon parlamendivalimisteni. Seeder lisas, et muretseb hoopis opositsioonikriisi pärast, sest «vastuolu nende sees on sügavam või vähemalt sama suur, kui meil erinevate koalitsioonipartnerite vahel»

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles