Möödasõit kiilasjääl: Keskerakond ja SDE üritavad Isamaad auti lükata (12)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas käis õhtul presidendi juures valitsuskriisi arutamas. Peaministri ja tema büroojuhi Tanel Kiige (keskel) võttis vastu Kersti Kaljulaidi kantselei direktor Tiit Riisalo (vasakul). 
Jüri Ratas käis õhtul presidendi juures valitsuskriisi arutamas. Peaministri ja tema büroojuhi Tanel Kiige (keskel) võttis vastu Kersti Kaljulaidi kantselei direktor Tiit Riisalo (vasakul). Foto: Tairo Lutter

Reformierakond pandi rändepakti arutelus ebamugavasse seisu.

Kui kolme erakonna esimehed pühapäeva õhtul pärast neljatunnist valitsuskriisi arutelu ajakirjanike ette astusid ja ütlesid, et ühtset lahendust ei ole, siis tegelikult oli plaan olemas. See oli väidetavalt olemas juba laupäeval. Tõsi, see polnudki ühtne, sest plaani polnud kaasatud Isamaad, kellest sotsid ja Keskerakond nüüd mööda sõita üritavad. Selle manöövri õnnestumine eeldab aga toetust Reformierakonnalt, kelle liikmed olid eile täielikus kahvlis, kuid mõtlesid välja kavala plaani.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles