Opositsioonierakondade prognoos: varsti saame vähemusvalitsuse (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsus pressikonverentsil.
Valitsus pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

Riigikogu opositsioonierakonnad prognoosivad, et kolmikliit laguneb ja suure tõenäosusega saab Eesti vähemusvalitsuse, kuna keegi ei soovi kolm kuud enne valimisi opositsioonist lahkuda.

Reformierakonna esimees Kaja Kallas on ettevaatlik öeldes, et erakonnas on neid, kes kibeleks võimalusel valitsusvastutust võtma, kui ka neid, kes laseks praegustel tüürihoidjatel veel kolm kuud tiksuda, vahendab ERR-i uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

«Jüri Ratas võib kolm kuud veeretada vähemusvalitsusega, ükskõik, on ta siis seal üksinda oma keskerakonnaga või on mõni partner veel, sest keegi seda valitsust kukutama ei hakka,» kommenteeris EKRE esimees Mart Helme.

Täna Põlvas üldkogu pidanud Vabaerakonna esimees Kaul Nurm on samuti veendunud, et Eesti saab vähemusvalitsuse. Vabaerakond Keskerakonna juhitavasse valitsusse ei lähe, sest Nurme kinnitusel näitab praegune valitsuskriis selgelt, et eri ilmavaatega parteid koos head valitsust ei tee.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles