Ratas jättis koalitsioonitülis poole valimata (17)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas pidas teiste Keskerakonna juhtidaga valitsuskriisi üle eile õhtul mitu tundi nõu ja jõudis lõpuks oodatud otsusele: otsitakse lepitust ja poolt ei valita. 
Jüri Ratas pidas teiste Keskerakonna juhtidaga valitsuskriisi üle eile õhtul mitu tundi nõu ja jõudis lõpuks oodatud otsusele: otsitakse lepitust ja poolt ei valita. Foto: Eero Vabamägi

Ratas üritab homme võimuliitu lappida, aga ei välistanud vähemusvalitsust.

Eile õhtul lõppenud Keskerakonna juhatuse erakorralise koosoleku järel ütles Jüri Ratas seda, mida poliitikaringkondades oli päeva jooksul juba eeldatud – ta ei hakka tegema valikut sotside ja Isamaa vahel ja üritab oma valitsust päästa. Iseküsimus on, kas see on veel võimalik.

Neljapäeva õhtul ei suutnud valitsus langetada konsensuslikku otsust ÜRO rändepakti toetamise küsimuses. Selle põhimõtteliseks kiskunud vastasseisu järgmised sammud lasid end oodata eilse hommikuni.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles