Imre Sooäär ja Andrei Korobeinik kandideerivad väidetavalt Keskerakonna nimekirjas (24)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Korobeinik.
Andrei Korobeinik. Foto: Urmas Luik

Postimehele teadaolevalt kandideerivad Imre Sooäär ja Andrei Korobeinik valimistel Keskerakonna ridades.

«Tahame rääkida oma otsustest poliitikas ja meie valikutest eelolevatel riigikogu valimistel. Meil on plaan,» kirjutasid Korobeinik ja Sooäär täna saadetud pressiteates, millega kutsuti ajakirjanikke homsele kohtumisele restoranis Pegasus.

Postimehele teadaolevalt teatavad hiljuti Reformierakonnast  lahkunud Korobeinik ja Sooäär homsel kohtumisel kandideerimisest Keskerakonna ridades. 

Sooäär täpsustas õhtul sotsiaalmeedias, et kummalgi pole plaanis Keskerakonnaga liituda. «Meil ei ole kavas Keskerakonda astuda. Aga meil on oma plaan!» kirjutas ta.

Keskerakonna avalike suhete juht Andre Hanimägi ütles, et erakond avalikustab järjepanu nii valimisringkondade esinumbreid, kandidaate kui ka uusi liitujaid ja annab avalikkust huvitavatest otsustest kindlasti ka meediale teada. «Andrei Korobeiniku ja Imre Sooääre plaanide ja otsuste kohta tuleb küsida neilt endilt,» sõnas Hanimägi.

Korobeinik keeldus täna kommentaare jagamast. Sooäär telefonile ei vastanud. 

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles