Poliitikud rongis: Rattal jäi roheline kaart koju, Baruto sõitis oranži rongiga esimest korda (5)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva hommikul sõitis peaminister Jüri Ratas koos erakonnakaaslastega rongiga Keilasse, kus toimus suurima valimisringkonna ehk Harju- ja Raplamaa Keskerakonna kandidaatide väljakuulutamine.

Teiste seas oli rongil ka Keskerakonna ridades Harju- ja Raplamaal kandideeriv sumomaadleja ning ettevõtja Kaido Höövelson ehk Baruto, kes tunnistas, et väike võistlusnärv on tal valimiste eel juba sees.

Samuti oli tegemist esimese korraga, mil Baruto oranži ehk uue Elroni rongiga sõitis. Viimati sõitis Höövelson Eestis rongiga ajal mil ta käis Audentese spordikoolis. Jaapani ronge Eesti omadega võrreldes leidis poliitik, et kodumaa rongides on rohkem ruumi, kuid mugavad on mõlemad.

Peaminister Jüri Ratasel oli rongisõidul aga maha ununenud roheline kaart. 

Harju- ja Raplamaal kandideerib Ratase konkurendina ka Reformierakonna esimees Kaja Kallas. «Seda teab Harju- ja Raplamaa elanik,» vastas Jüri Ratas küsimusele, kumb neist valimistel peale jääb.

Valimiskampaania avaürituselt tagasi poliitikud rongiga ei suundunud. 

Vaata videotest lähemalt! 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles