Arborist Heiki Hanso liitus sotsidega ja kandideerib riigikokku (1)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn 01.10.2018
Heiki Hanso. 
FOTO:SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA
Tallinn 01.10.2018 Heiki Hanso. FOTO:SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA Foto: Sander Ilvest / Postimees

Arboristi ja kodupaigaaktivistina tegutsev Heiki Hanso liitus Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga ning kandideerib Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal riigikokku.

Möödunud sügisel sotside nimekirjas Saaremaa vallavolikogusse valitud Heiki Hanso on enda südameasjaks võtnud Väikese väina seisundi parandamise. 

«Juba üle sajandi on põlissaarlased pöördunud selles mures riigi poole, kuid seni on vajalikud tegevused sooritamata – ökoloogiline plokk on endiselt ökoloogiline plokk ja kõrgepingeliinid tapavad endiselt Natura 2000 võrgustikku kuuluval kaitsealal igal aastal sadu merelinde. On üllatav, et seni pole leidunud saarlastele nii tähtsas küsimuses poliitilist tahet asi lõpuni viia,» rääkis Hanso. 

Ta avaldas heameelt, et sotsiaaldemokraadid jagavad tema seisukohti ning on Väikese väina heaolu kirjutanud ka oma keskkonnaprogrammi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles