Gräzin valimistel riigikogusse ei kandideeri (3)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Gräzin.
Igor Gräzin. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reformierakonna kohta teisipäevases Õhtulehes sapise arvamusloo avaldanud Igor Gräzin ei kandideeri eelseisvatel riigikogu valimistel.

Reformierakonna juhatuse liige Kristen Michal ütles Vikerraadio saates Uudis+, et  Gräzin tahab olla oma aja Euroopa Parlamendis lõpuni ja alles siis otsustada, kas jätkab poliitikas või siirdub näiteks mõnda ülikooli õppejõuks.

ERRi küsimusele, kas Gräzinit võib sarnaselt Keskerakonnast lahkunud Peeter Ernitsat näha kandideerimas hoopis EKRE ridades, vastas Michal: «Ei, sellele ta ei ole viidanud.»

Igor Gräzin avaldas kolmapäeval Õhtulehes arvamusloo, kus kirjutas, et ka Reformierakonnast on saanud vasakpoolne partei.

Michali sõnul rääkis ta Gräziniga tema artiklist ja mees olla öelnud, et oli selle kirjutanud paari kuu eest ajalehe KesKus jaoks, millest ka värvikam sõnakasutus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles