ERR: Reformierakonnal on ringkondade esinumbrid koos (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakond läheb riigikogu valimistele vastu sõnumiga «Parem tulevik!»
Reformierakond läheb riigikogu valimistele vastu sõnumiga «Parem tulevik!» Foto: Reformierakond.

Reformierakond on pannud põhimõtteliselt paika oma esinumbrid valimisringkondades eelseisvatel riigikogu valimistel – võrreldes nelja aasta taguste valimistega on 12 valimisringkonnast uued esinumbrid pooltes, kirjutab ERR

Tallinna kolmes valimisringkonnas saab uue esinumbri Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosa, kus suure tõenäosusega seatakse esinumbriks erakonna auesimees Siim Kallas. Eelmistel valimistel märtsis 2015 oli selle ringkonna esinumber Keit Pentus-Rosimannus. 

Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa esinumbriks saab erakonna Tallinna piirkonna juht Kristen Michal; Mustamäe ja Nõmme esinumbrina jätkab Urmas Paet; Harju- ja Raplamaal kandideerib Reformierakonna uus esimees Kaja Kallas; Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa esinumbriks saab sel korral ilmselt Kalle Laanet; Järva- ja Viljandimaa esinumbriks Jürgen Ligi; Lääne-Virumaal Taavi Rõivas, Ida-Virumaal Eerik-Niiles Kross; Jõgeva- ja Tartumaa esinumbrina jätkab ilmselt Urmas Kruuse; Tartu linnas tõuseb esinumbriks linnapea Urmas Klaas; Võru-, Valga- ja Põlvamaal soovib ka seekord esinumbri kohta erakonna endine esimees Hanno Pevkur; Pärnumaal jätkab esinumbrina Toomas Kivimägi

Reformierakonna kommunikatsioonijuhi Kajar Kase sõnul ei ole esinumbrite nimekirjad veel kinnitatud. Homme kogunev nimekirjatoimkond annab esmalt oma soovitused ning sellele järgnevad sisevalimised. Kandidaatide esitamine piirkondade nimekirjadesse lõppeb 5. novembril. Lõpliku nimekirja kinnitab Reformierakond erakonna üldkogul 12. jaanuaril. 

Tänavused riigikogu valimised toimuvad 3. märtsil. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles