Riina Sikkut kandideerib riigikogu valimistel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise- ja tööminister Riina Sikkut.
Tervise- ja tööminister Riina Sikkut. Foto: Eero Vabamägi

Tänavu mais Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga (SDE) liitunud ning tervise- ja tööministri kohale asunud Riina Sikkut kinnitas, et kandideerib märtsis toimuvatel riigikogu valimistel. 

«Jah, kandideerin,» ütles Sikkut vastuseks BNS-i sellekohasele küsimusele. 

See, millises valimisringkonnas ta kandideerib, saab selgeks järgneva paari nädala jooksul, lisas Sikkut.

SDE esimehe Jevgeni Ossinovski taandumise järel ministriametisse asunud Sikkut töötas enne seda riigikantselei strateegiabüroo nõunikuna, kus ta vastutas sotsiaalse turvalisuse, tööturu ja tervishoiu küsimuste eest ning kujundas arvamusi kultuuri- ja spordipoliitika ning perepoliitika valdkondades. Varasemalt on ta töötanud rahandusministeeriumis, Swedbankis ja poliitikauuringute keskuses Praxis tervisepoliitika programmi analüütikuna.

Sikkut on omandanud Tartu Ülikoolis bakalaureusekraadi rahvamajanduse eriala tööga «Tervisepoliitika meetmete mõju hindamine majandusarengule» ning teadusmagistri kraadi tervisepoliitika erialal Londoni Ülikoolist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles