Seeder: riigireformijad on suure töö ära teinud (3)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helir-Valdor Seeder
Helir-Valdor Seeder Foto: Kuvatõmmis

Isamaa erakonna esimees Helir-Valdor Seeder tervitab riigireformijate initsiatiivi, märkides, et kõik maksumaksja raha kasutamist parendavad ettepanekud on oodatud.

Seederi sõnul on riigireformijad suure töö ära teinud. «Me näeme parempoolse erakonnana lihtsamat ja efektiivsemat riiki. Kõik ettepanekud, mis aitavad kaasa maksumaksja raha efektiivsemalt kasutamisele ning riigi bürokraatia vähendamisele, on teretulnud,» märkis Isamaa esimees.

«Ettepanekuid on palju ning iga eraldi ettepanek vajab analüüsi, missugune on ühe või teise ettepaneku laiem mõju, kuid meie taha ei jää selle paketiga edasitöötamine ega analüüsimine,» lisas Seeder.

Riigireformi Sihtasutus tuli täna välja ettepanekutega, milles muu hulgas soovitatakse vähendada riigikogu koosseisu 10 saadikukoha võrra, avada valimisnimekirjad, kaaluda saadikute palga tõstmist ning kuluhüvitiste kaotamist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles