Kristina Kallas kinnitas Eesti 200 esimeheks kandideerimist

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes

Poliitilise liikumise üks algatajatest, Tartu Ülikooli Narva kolledži direktor Kristina Kallas kinnitas, et kandideerib Eesti 200 esimeheks. 

«Kinnitan, et olen valmis kandideerima loodava erakonna esimeheks. Loodan muidugi, et kandidaate tuleb rohkem,» ütles Kallas Postimehele.

Tema sõnul on poliitilises liikumises palju võimekaid juhte, kes täna juhivad ettevõtteid või haridusasutusi, mistõttu võimalike juhikandidaatide valik on suur.

«Eesti 200 liigub heas tempos selles suunas, et 500 liiget õigeks ajaks kokku saada,» lisas Kallas. Viimastel andmetel on Eesti 200 liikumisega liitunud 428 liiget. 

Erakonna asutamiskongress toimub 3. novembril. 

Algatusega Eesti 200 tulid 3. mail Postimehe veergudel välja Tartu Ülikooli Narva kolledži direktor Kristina Kallas, IT-ettevõtte Nortal juht Priit Alamäe, sotsiaalteadlane Kristiina Tõnnisson, Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondi juht Küllike Saar ja LHV panga juhatuse liige Indrek Nuume.

8. juunil registreerisid Eesti 200 manifesti autorid poliitilise liikumisena MTÜ Eesti 200.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles