Galerii: Keskerakond tutvustas valimisloosungit (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna valimisloosungiks 2019. aasta riigikogu valimistel on «Õiglane riik kõigile.»

Valimiste hüüdlauset tutvustanud Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas toonitas, et Keskerakond läheb valimisi võitma ning põhieesmärk riigikogu valimistel on õiglase Eesti riigi ehitamine. Nii on erakonna programmilised eesmärgid ja valimiskampaania sisu kokku võetud hüüdlausega «Õiglane riik kõigile!».

Õiglane riik seisab Keskerakonna nägemuses iga lapse, perekonna ja eaka eest, tööinimeste ja ettevõtjate eest. «Õiglane riik tagab oma inimestele kättesaadava arstiabi, kodulähedase ja kvaliteetse hariduse, väärika palga ja pensioni ning toetab kohalikku elu ja maapiirkondade arengut, sest kogu Eesti peab elama,» sõnas Ratas. 

Ehkki Eesti on viimastel aastakümnetel arenenud oluliselt jõukamaks ning edukamaks, pole Ratase sõnul piisavalt seistud Eesti inimeste heaolu eest, mistõttu on omakorda süvenenud piirkondlik, majanduslik ja sotsiaalne ebavõrdsus. 

Nii on valimisteks valmistuv Keskerakond seadnud eesmärgiks majanduskasvu jõudmise kõigi inimesteni, üleliigse ja ettevõtjaid takistava bürokraatia kaotamise, perede toetamise, eakate toimetuleku, omastehoolduse ja hoolekande ning keskkonnakaitse. «Õiglane riik on euroopalik riik,» märkis peaminister. 

Riigikogu valimised toimuvad 3. märtsil 2019. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles